Krijg inzicht in de waarde van uw pand

Weet u wat de actuele waarde is van uw woning of bedrijfspand? Taxatiebureau AA Kwadraat Taxaties uit Maastricht taxeert en bepaalt de waarde van uw woning of bedrijfspand in heel Zuid-Limburg. Aan de hand van ons NWWI-taxatierapport kent u de juiste verkoopwaarde van uw woning en weet u zeker of uw bedrijfspand wel of niet onderverzekerd is. Bel 043-3211967 voor meer informatie of vul het contactformulier in.

woningtaxatie Zuid-Limburg

Woningtaxatie

Nieuwe woning op het oog? Van plan uw huidige woning te verkopen? Wij verzorgen een betrouwbaar taxatierapport voor u. Zo heeft u een objectief en marktconform beeld van de actuele woningwaarde om de juiste (ver)koopstrategie te bepalen. Ook voldoet ons NWWI-gekeurd taxatierapport aan de eisen die financiële instellingen stellen voor het aanvragen van een hypotheek.

bedrijfstaxatie Zuid-Limburg

Bedrijfstaxatie

Voor de koop of verkoop van onroerend goed is een zorgvuldig opgesteld taxatierapport essentieel. Ook voor het opstellen van jaarrekeningen, bij een fusie of het verkrijgen van financiering is een onafhankelijke taxatie of waardebepaling van belang. Onze erkende taxateurs verzorgen een nauwkeurig taxatierapport voor u.

taxatiespecialist Maastricht

Herbouwwaarde

Is uw bedrijfspand voldoende verzekerd tegen bijvoorbeeld brand- of waterschade? Voorkom onderverzekering en laat uw pand periodiek door ons taxeren. Door de verzekerde waarde aan te passen aan de actuele waarde, creëert u voor uzelf maximale zekerheid.


Wanneer een deskundigentaxatie heeft plaatsgevonden voordat er schade aan een pand is toegebracht, hoeft u niet meer te twijfelen over de waarde van de zaak vóór die gebeurtenis. De waarde staat dan namelijk vast in de verzekeringspolis, waardoor u zeker weet dat u de volledige herbouwwaarde vergoed krijgt. Dit alles is geregeld in Wetsartikel 960 van Burgerlijk Wetboek 7.